Állítólag nem hoz sok változást a Surface Pro 5

2017. április 10.
3.3911
dfp profilja, adatai
dfp
A Microsoft kapcsán az elmúlt években megfigyelhettük, hogy több szoftveres riválisuk mintájára a hardveres szektorban is egyre aktívabbak és sokaknak okoztak meglepetést azzal, hogy mostanra egy egészen kiteljesült Surface családot kínálnak.
 

Az egyik első Surface megoldásuk a Surface Pro volt, mely egy laptopként is használható táblagép. Egy ideje már pletykálták, hogy hamarosan bemutatkozik a legújabb generáció, mely meglepetést nem okozva vélhetően Surface Pro 5 néven kerül a boltokba, de sok érdekes és komoly hírt még nem hallhattunk felőle.

Ennek most állítólag meg is találták az okát, mely igen egyszerű, hiszen nem is hoz szinte semmi újat magával a gép. Egyedül az Intel Kaby Lake-re való váltást vehetjük biztosra, állítólag kapunk még USB-C csatlakozót, de megmarad a korábbi generációk kiegészítőivel való kompatibilitás is.

Persze merészebb pletykák vannak például az AMD Ryzen processzoros változatokról, de kevés az esély arra, hogy két különböző gyártó kínálatából válogathatnak majd a vásárlók.
1 hozzászólás

Kisfaludy82

11 hónapja, 1 hete

Nem tudom elképzelni hogy AMD kerüljön bele. Alig adnak el belőle így is, minek variálnának még más procival is...

válasz erre

 

új kommentek

Ronalddo profilja

Ronalddo

2 órája és 19 perce
legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink