Állítólag nem hoz sok változást a Surface Pro 5

2017. április 10.
3.4431
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
A Microsoft kapcsán az elmúlt években megfigyelhettük, hogy több szoftveres riválisuk mintájára a hardveres szektorban is egyre aktívabbak és sokaknak okoztak meglepetést azzal, hogy mostanra egy egészen kiteljesült Surface családot kínálnak.

Az egyik első Surface megoldásuk a Surface Pro volt, mely egy laptopként is használható táblagép. Egy ideje már pletykálták, hogy hamarosan bemutatkozik a legújabb generáció, mely meglepetést nem okozva vélhetően Surface Pro 5 néven kerül a boltokba, de sok érdekes és komoly hírt még nem hallhattunk felőle.

Ennek most állítólag meg is találták az okát, mely igen egyszerű, hiszen nem is hoz szinte semmi újat magával a gép. Egyedül az Intel Kaby Lake-re való váltást vehetjük biztosra, állítólag kapunk még USB-C csatlakozót, de megmarad a korábbi generációk kiegészítőivel való kompatibilitás is.

Persze merészebb pletykák vannak például az AMD Ryzen processzoros változatokról, de kevés az esély arra, hogy két különböző gyártó kínálatából válogathatnak majd a vásárlók.
1 hozzászólás

Kisfaludy82

1 éve, 3 hónapja és 19 napja

Nem tudom elképzelni hogy AMD kerüljön bele. Alig adnak el belőle így is, minek variálnának még más procival is...

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink