Állítólag már gyártják az Apple okos hangszóróját

2017. május 05.
3.3511
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
Az elmúlt néhány év egyik nagy trendjét a digitális asszisztensek jelentik, melyek nem csak az okostelefonokon érhetőek el, hanem több gyártó kiterjesztette már őket különféle tárgyakra, melyeket az bárhol elhelyezhetünk a lakásban vagy az irodában.

Az Amazon Echo széria rendkívül népszerű, tavaly pedig a Google is csatlakozott a piachoz, míg az Apple egyelőre le van maradva. A Siri kapcsán sokan megjegyezték, hogy az egykor nagyon is jó asszisztens mára igencsak lemaradt és ezen vélhetően az Apple idén sokat fog javítani.

Az iOS és macOS frissítésével idén sokat javulhat a Siri, tajvani források szerint pedig már készül egy új Siri eszköz. Egy "Siri hangszóróról" van szó, mely tulajdonképpen az Apple-féle Amazon Echo vagy Google Home.

Az újdonság állítólag a mostani Mac Pro-ra hasonlít majd leginkább és az Apple tajvani partnere, a Inventec már gyártja is. A bemutatóra sokak szerint a jövő hónapban esedékes fejlesztői konferencián kerül sor és szinte az is biztos, hogy megkapja a vállalat W1 Bluetooth chipjét is.
nincs még hozzászólás