Állítólag egy bírósági jelenethez keresnek szereplőket a Pókember 3-hoz

2021. február 24.
31.0571
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Korábban már felmerült a pletyka, hogy elképzelhető, hogy benne lesz Daredevil is a Pókember 3-ban, ráadásul Charlie Cox megformálásában, aki egyébként a Netflixes sorozatban is eljátszotta a karaktert, és most megint egy erre utaló jel érkezett.

Egy casting felhívás szerint ugyanis a "The November Project" című alkotáshoz bírósági jelenetre keresnek szereplőket, ami már csak azért is érdekes, mert ez a Pókember 3 egyik munkacíme. Többféle statiszta szerepre keresnek embereket, azonban lényeg a lényeg: lesz egy bírósági jelenet, ami akár Daredevil felbukkanására is utalhat.

Matt Murdock ugyanis polgári szakmáját tekintve ügyvéd, és bár nem érkezett semmiféle hivatalos megerősítés ezen a téren, de elég gyanús, hogy a Marvel valóban meglépi, hogy Daredevilt is implementálják a multiverzumos történetszálba.
benne lesz Daredevil is a Pókember 3-ban, ráadásul Charlie Cox megformálásában, aki egyébként a Netflixes sorozatban is eljátszotta a karaktert, és most megint egy erre utaló jel érkezett.'>
2 hozzászólás

Ronalddo

3 éve, 4 hónapja és 7 napja

Nafene, cameo? meglepett smiley

válasz erre

petrovicsz

3 éve, 4 hónapja és 7 napja

Milyen sok infó csepeg most róla! meglepett smiley

válasz erre