Állítólag a Google és a Microsoft aggódik az Nvidia-ARM felvásárlás kapcsán

2021. február 13.
63.2601
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A CNBC és a Bloomberg beszámolója szerint a Microsoft, a Google és a Qualcomm aggályokat vetett fel a szabályozóknál az Nvidia-ARM akvizícióval kapcsolatban, aminek nyomán a cégek az Egyesült Államok, az EU, az Egyesült Királyság és Kína szabályozóihoz fordultak.

Állítólag aggodalommal megfűszerezett hangulat uralkodik ezen vállalatoknál, mégpedig azért, mert az Nvidia esetlegesen megváltoztathatja a felvásárlást követően, hogyan licencelheti az Arm a chipgyártási technológiáját.

Az Nvidia ígéretet tett arra, hogy nem használja fel a vállalat felett fennálló irányítását annak megváltoztatására, hogy miként léphet kapcsolatba az ARM más vállalkozásokkal.

A Financial Timesnak Jensen Huang, az Nvidia vezérigazgatója azt mondta, hogy egyértelműen kijelentheti, hogy az Nvidia fenntartja az Arm nyílt licencelési modelljét, és nem áll szándékunkban elfojtani vagy megtagadni az Arm ellátását egyetlen ügyfél számára sem.
Nvidia-ARM akvizícióval kapcsolatban, aminek nyomán a cégek az Egyesült Államok, az EU, az Egyesült Királyság és Kína szabályozóihoz fordultak.'>
3 hozzászólás

technomancer

3 éve, 5 hónapja és 12 napja

Inkább az Apple-től kell fosni... kacsintó smiley

válasz erre

Ronalddo

3 éve, 5 hónapja és 12 napja

Dehát már átment az engedélyeken nem? Akkor kellett volna hangot emelni amikor ez még nem történt meg.

válasz erre

TEchie

3 éve, 5 hónapja és 12 napja

Veszélyezteti őket talán? meglepett smiley

válasz erre