Állítólag a Fekete Párduc 2 színésznője a forgatáson is kiáll a vakcinaellenessége mellett

2021. október 07.
59.6241
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A vakcinaellenesség alaposan meghatározza napjainkat, lévén sokan úgy vélik, hogy a koronavírus-ellenszer inkább rosszat tesz, mint jót, ennek köszönhetően pedig számos helyen ellentétek merülnek fel.

A The Hollywood Reporter szerint Letitia Wright színésznő sem könnyíti meg a Fekete Párduc 2 stábjának dolgát, lévén a forgatási helyszínen kiállt a vakcinaellenessége mellett - bár azt konkrétan nem tudni, hogy ő maga be van-e oltva. Nagy valószínűséggel igen, tekintve hogy a forgatásokon lassan elengedhetetlen lesz.

A forrás jóvoltából az is kiderül, hogy Wright és amerikai képviselőcsoportja elváltak egymástól, miután decemberben a színésznő közzétett egy ellentmondásos oltásellenes videót a közösségi médiában.
5 hozzászólás

Kisfaludy82

1 hónapja, 3 hete és 3 napja

Ennek se kell sokat foglalkozni már a melóval. Majd kipöccintik szépen. Hálivúd nem szereti a kívülállókat.

válasz erre

Levi87

1 hónapja, 3 hete és 3 napja

Gondolom észrevette már más is rajtam kívül, de én rohadt jókat röhögök ezeken: csak az nyomja a sódert aki ellenzi - bármilyen oknál fogva - , azok harsogják a világba hogy milyen hülye aki oltat. Az ésszel valamivel bővebben megáldottak - és oltottak - meg szép csendben nézki ahogy ezek hergelik egymást.

válasz erre

rDAVE

1 hónapja, 3 hete és 3 napja

Pro vagy anti, egyik celeb szava se ér többet a témában, mint bármelyik "utca emberének", de attól még joga van a véleményét elmondani.

válasz erre

petrovicsz

1 hónapja, 3 hete és 3 napja

Lehet nem sokszor fogják foglalkoztatni akkor..

válasz erre

techiii

1 hónapja, 3 hete és 3 napja

Akkor majd mindig tesztelik aztán kész. Ez már ne legyen téma.

válasz erre