Állítólag 2022-ben forog az első Hulk-szólófilm - 13 év után először!

2021. október 22.
84.4831
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Marvel Cinematic Universe adaptációja a World War Hulk képregény történetének a pletykák szerint 2022-ben kezdődik - ez ugyebár az egyik leghíresebb Hulk-füzet, amit valaha megalkottak, és ezáltal pedig egy újabb szólófilmet kaphatunk a zöld monstrummal.
 

Hulk karaktere az MCU egyik alapdarabjának bizonyult azóta, hogy a 2008-as A hihetetlen Hulkban bemutatták, amelyben Dr. Bruce Bannert Edward Norton alakította.

Ezután a 2012-es Bosszúállókban a címadó szuperhőscsapat alapító tagja lett, és mind Banner, mind Hulk visszatért, immáron Mark Ruffalo alakításában, aki azóta is játssza őt.

A The GWW belső forrásai szerint egy új Hulk-szólófilm, amelynek előzetes címe World War Hulk, aktív fejlesztés alatt áll a Marvel Studiosnál, és a tervek szerint 2022 végén kezdődik a forgatás. Ez követné a Tatiana Maslany főszereplésével készülő She-Hulk című Disney+ sorozatot, amely várhatóan 2022-ben kerül a mozikba, és amelyben Ruffalo Bruce-t mellékszerepben fogja alakítani.

Az oldal arról is beszámol, hogy a fejlemény oka az, hogy a Hulk filmes jogai egy 2020-as pletyka nyomán a Universal-tól visszakerülnek a Marvel/Disney-hez.
4 hozzászólás

Gólem

1 hónapja, 2 hete és 5 napja

Hát az még jó soká lesz!

válasz erre

Levi87

1 hónapja, 2 hete és 5 napja

Mark Ruffalo kicsit öreg lesz a szerepre már lassan..

válasz erre

Fikarc

1 hónapja, 2 hete és 5 napja

Túl nagy elvárásaim sajna nincsenek, a mostani szuperhős mozi felhozatal gyötrelmes.

válasz erre

Kisfaludy82

1 hónapja, 2 hete és 5 napja

Ó de soká jön még. Nekem a kétezres évek elején forgatott Eric Bana féle verzió jött be legjobban.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink