Alienware Area-51 visszatért

2014. szeptember 17.
6301
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
A legendás, nagy teljesítményű Alienware Area-51 asztali játékgép visszatér.

A Dell gépe Ultra HD-t meghaladó felbontással rendelkezik és többmonitoros rendszerekre is csatlakoztatható.

Az Area-51 új design-ja a ?Triad? ?fedőnevet? kapta. A háromszög alakú gépház a maximális teljesítmény elérését segítő hőszabályozó rendszert fedi, emellett egyszerű hozzáférést biztosít a gép belsejéhez, illetve az előlapi és hátlapi csatlakozókhoz. Az új váz a nagyteljesítményű alkatrészek hűtése végett a friss, hűvös levegőt az előlapi részen szívja be, a felmelegedett levegőt pedig a hátsó részen, átlós irányban áramoltatja ki a házból. Kialakításánál fontos szempont volt a kényelem, így az előlapi I/O panel ülő helyzetből is tisztán látható, a hátsó I/O panel pedig a gépház egyszerű megdöntésével elérhető.Játékélmény 4K-ban és felette

Legújabb hat- és nyolcmagos Intel Haswell-E processzorai akár 16 szálas feldolgozás tesznek lehetővé és akár 32 GB 2133 DDR4 memória használatát is támogatják. Mindegyik számítógép gyárilag túlhajtott, folyadékhűtéses processzorral rendelkezik a maximális teljesítmény folyamatos biztosítása érdekében. A gép adott esetben három ? az AMD és az NVIDIA legújabb kínálatából származó ? grafikus kártya használatát is támogatja. A játékosok az Ultra HD felbontást is túlszárnyalhatják.

Teljesítmény

Az Area-51 az Alienware Command Center szoftver 4.0-s verzióját is tartalmazza. Az AlienFX segítségével a Command Center lehetővé teszi a gépházon található kilenc programozható világítási zóna 20 színének személyre szabott vezérlését, így akár 512 trillió világítási kombináció elérését is. A szoftver tartalmazza az Alien Adrenaline programot, amely a hardver figyelésére, valamint bizonyos játékok és alkalmazások teljesítményprofiljának automatikus konfigurálására használható. Beépített segédprogramjainak köszönhetően most még több vezérlési lehetőséget nyújt a túlhajtásra, a megfigyelésre és az Area-51 teljesítményének finomhangolására. A vezérlőkkel beállítható a rendszer automatikus túlhajtása, a haladó felhasználók pedig rendkívül precízen módosíthatják a CPU órajelét, a feszültségértékeket és a memóriaidőzítést.A Dell UltraSharp 34 hüvelykes monitora (U3415W) 21:9 formátumú, s a 3440x1440 felbontásnak köszönhetően igen éles képet biztosít. A hajlított képernyő és a széles betekintési szög együttese komoly versenyelőnyt jelent játékosoknak, mivel a lapos kijelzőkhöz képest kevesebb szemmozgásra van szükség, és kihasználhatják periférikus látásukat is. Az állvány teljes mértékben állítható, HDMI 2.0, MHL, DisplayPort és Mini DisplayPort csatlakozókkal, valamint két 60 Hz-es teljesítményre képes 9 wattos integrált hangszóróval is rendelkezik. Többmonitoros konfiguráció esetén a vékony keretnek köszönhetően elválasztó vonal nélküli, többképernyős nézet alakítható ki vele.
nincs még hozzászólás

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink