Alexa-támogatással ellátott Bluetooth-hangszóróval rukkolt elő a Marshall

2020. március 26.
6.1601
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
A gitárosok és főként rockzene-rajongók között a Marshall neve olyan, mint az autó-őrültek körében a Ferrari vagy a Porsche: igazi legendáról beszélünk, mely név összeforrt a gitárerősítőkkel, illetve azok folyamatos forradalmasításával.

A cég persze az utóbbi évtizedekben már más piacokon is igyekezett megmutatni a tudását, bár azt soha nem felejtették el, hogy honnan érkeztek, és mi sem bizonyítja ezt jobban más, mint a Marshall Uxbridge Voice, mely egy olyan Bluetooth-hangszóró lett a gyártó kínálatában, ami digitális asszisztensként is alkalmazható, hiszen Alexa- és AirPlay 2 támogatást kapott.

Az aprócska kis doboz már ránézésre is hűen követi a legendás Marshall erősítők dizájnját, miközben a gyártó a fentiek mellett még Spotify Connect támogatással is ellátta annak érdekében, hogy ezzel jelezze: itt azért a zenerajongók találhatják majd meg elsődlegesen a számításaikat.

A készülék felső részén emiatt nemcsak bekapcsolót és hangerő szabályzót, hanem még hangszín szabályozókat is találhatunk, miközben az egész dobozkába egy 30W-os Class D erősítő került, ami bődületes hangot tud biztosítani neki.

A Marshall Uxbridge Voice várhatóan 200 dolláros árcédulával kerül majd a boltok polcaira április 8-tól.

3 hozzászólás

TEchie

4 éve, 4 hónapja és 7 napja

De fura hogy ilyet is csinálnak. meglepett smiley Nekem ők az a tipikus prémium gyártó, milliós cuccokkal. röhögő smiley

válasz erre

petrovicsz

4 éve, 4 hónapja és 7 napja

Érdekes őket a konzumer piacon látni. meglepett smiley

válasz erre

Ronalddo

4 éve, 4 hónapja és 7 napja

De jól néz ki! meglepett smiley

válasz erre