Alexa lapul a HP új AIO eszközének szívében

2018. május 14.
3.3811
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Annak ellenére, hogy a Google Assistant messze a leghasználhatóbb digitális személyi asszisztens, nem szabad megfeledkezni a konkurenciáról sem, így tett a HP is, akik Alexát csempészték a legújabb eszközük szívébe.

A HP új All in One PC-je magában tartogatja a már megszokott bivalyerős hardvert, erre így ki sem térnénk, ugyanis az eszköz igazi és egyben legnagyobb újdonsága az Amazon által megálmodott asszisztens, aki az Alexa nevet viseli.

A hajlított kijelzős Envy AIO szemből is gyönyörű látványt nyújt, főleg a megjelenítő panel alatt elhelyezett óriási hangszóró és mikrofon kombinációja, amely egy elegáns szürke borítással rendelkezik. Ez alatt kapott helyet egy kék led, ami akkor világít, amikor Alexával kommunikálunk, ergo aktív az.

Két problémát jeleztek az első felhasználók, akik a hardver közelébe jutottak, melyek szerint nem túl érzékeny a mikrofon, így picit zajosabb irodában már bonyolultabb a kommunkáció, a másik pedig, hogy egy több 1000 dolláros eszközre "elfelejtettek" némító gombot rakni, holott a többi Alexával szerelt vas tartalmazza ezt.
4 hozzászólás

TEchie

11 hónapja, 1 napja

Kár hogy nálunk semmit nem ér.

válasz erre

Levi87

11 hónapja, 1 napja

Az igen!

válasz erre

technomancer

11 hónapja, 1 napja

Jópofa, de mivel ezek magyarul nem tudnak, ezért nekünk semmi extrát nem jelentenek.

válasz erre

Kisfaludy82

11 hónapja, 1 napja

Nem rossz, lassan elérünk oda mint a scifikben hogy elég dumálni a gépnek.

válasz erre

 

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink