Alaposan megújul az Apple Maps

2018. július 03.
5.0541
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Tovább tökéletesíti térképes szolgáltatását az Apple, a cupertinói óriás ugyanis bejelentette, hogy az alapoktól kezdve újjáépítésre kerül az egész szoftver, amihez a gigavállalat már évek óta gyűjti a szükséges adatokat.

Mint a TechCrunch magazin beszámolójából megtudtuk - ők elsőként vethettek egy pillantást az újdonságra - az Apple Maps egy sokkal egyszerűbb, letisztultabb és áttekinthetőbb dizájnt kapott, ami ennek ellenére egy időben sokkal több hasznos információt tud a szemünk elé tárni, hovatovább a navigáció mellett nagy felbontású műhold képekkel is szolgál.

Az Apple kiemelte, hogy a térképes adatok pontosításának érdekében egy külön csapatot állítottak fel, akiknek az a feladatuk, hogy a begyűjtött információk hitelességét és aktualitását ellenőrizzék, és ha valami anomáliát találnak, azt jelezzék az Apple Maps fejlesztőinek.

Az egyik legjobb hír a szoftver kapcsán azonban határozottan az, hogy mostantól a részletgazdagsággal sem lesz probléma, hiszen egy lényegesen modernebb és információkban gazdagabb felület vár majd benne ránk.

Az új Apple Maps várhatóan az iOS 12 júliusi bétájában már elérhető lesz, de csak erős korlátozásokkal, az amerikai régiókra fókuszálva, a világ többi részéhez kapcsolódó térképek a későbbiekben érkezhetnek hozzá.
4 hozzászólás

technomancer

8 hónapja, 4 napja

Nem semmi hogy évek után inkább újrakezdik!

válasz erre

TEchie

8 hónapja, 4 napja

Nem használom az az igazság de tudom hogy az elején sok probléma volt vele. Gondolom azóta ment a foltozás, ezért kezdik az alapoktól újra.

válasz erre

Levi87

8 hónapja, 4 napja

Pedig már nincs vele semmi baj!

válasz erre

Porthos

8 hónapja, 4 napja

Bár már nagyon jól használható, ez nem árthat.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink