Alaposan átvariálják a YouTube főoldalát

2019. november 07.
4.3071
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Időről időre megújítják a YouTube főoldalának a kinézetét, és bizony most is egy masszív újraturmixolás vár a küllemre, bár ezúttal csak a számítógépes és tabletes megjelenítést befolyásolják a variálások.

Sokkal átláthatóbbnak ígérik az újfajta dizájnt, ennek megfelelően a videók címei jóval szellősebben fognak elhelyezkedni, illetve olyan friss funkciók is várhatóak, mint a videók várólistára tétele, valamint az algoritmus általi ajánlásokat is kikapcsolhatjuk, ha szeretnénk.

Mától kezdve gördítik ki szépen lassacskán az új dizájnt, ergo ha még nálad nem tűnt fel a friss, újragondolt kinézet, akkor nem árt várni, lehet pár napba beletelik, míg minden felhasználónál élesedik az update. A szellősebb elhelyezést a fenti borítóképen láthatjátok, a változtatásokat pedig úgy érték el, hogy soronként kevesebb videót jelenítenek meg, így akár a komplett címek is kiférnek.

3 hozzászólás

Direktor

4 hónapja,

Ez egy jó feature.

válasz erre

Fikarc

4 hónapja, 1 napja

Soha nem használom, maximum valahova beillesztve találkozom vele, így nem annyira érint..

válasz erre

Huginn

4 hónapja, 1 napja

"az algoritmus általi ajánlásokat is kikapcsolhatjuk" - Ah, mióta várok erre... de ez így túl szép lenne. Mi lesz helyette, amit majd nem tudok kikapcsolni? :-D

válasz erre