Előtelepített alkalmazás lett a Spotify a Samsung mobilokon

2019. március 09.
4.5041
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Még 2018-ban lett a Spotify a Samsung zenei partnere, ám mostanáig, tehát 2019 márciusáig kellett várnunk, hogy a felhasználók felé is legyen látszatja az üzletnek, mégpedig egyből elég nagyot ugrott meg a streaming szolgáltató.
 

A hivatalos bejelentés szerint, a Spotify alapértelmezésben előre lesz telepítve a Samsung által megjelölt modelleken, így az új S10 szérián, a Galaxy Foldon és a Galaxy A mobilokon.

Ezzel már rengeteg olyan felhasználót is elérnek, akik egyébként talán fel sem telepítették volna az alkalmazást, de az USA-ban például az új feliratkozók majd egyből kapnak fél év Spotify Premium előfizetést.

Ezzel a lépéssel újabb előnyre tehet majd szert a streaming szolgáltató, amely így is közel kétszer annyi fizetős felhasználóval rendelkezik, mint a rivális Apple.
5 hozzászólás

rDAVE

1 éve, 10 napja

TEchie írta:
Nagyszerű, megint az amerikaiak kapnak ajándékot, akik csikkzsebből kiráznak akár 5 év előfizetést is. Bravó.
Azért nem olyan drága a Spotify. Aki szereti használni, annak simán megéri még itthon is. Mellesleg a Spotify előfizetése sem egységes áron megy. A kelet-európai alacsonyabb, mint a nyugat-európai és észak-amerikai. Azért valóban lehetne itt is ilyen akció, azt nem vitatom.

technomancer

1 éve, 10 napja

Ez aztán komoly együttműködés lett, mit ne mondjak.

Fikarc

1 éve, 11 napja

Hiánypótló (nem).

Harder

1 éve, 11 napja

Kíváncsi leszek, mennyien törlik egyből! Bár úgysem derül ki...

TEchie

1 éve, 11 napja

Nagyszerű, megint az amerikaiak kapnak ajándékot, akik csikkzsebből kiráznak akár 5 év előfizetést is. Bravó.