Alan Wake életre kelhet: neves cég vette meg a videojáték megfilmesítési jogait

2022. május 16.
1.7381
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
cuckoo profilja, adatai
cuckoo
A Netflixen sikeresen futó Witcher sorozat után egyre nagyobb igény van a videojátékok adaptációjára is - a friss hírek alapján a következők között az Xbox 360-on és PC-n nagy sikert aratott Alan Wake is feltűnhet majd.
Advertisement

A játék jogai ugyanis az AMC birtokába vannak, ahol már olyan nagyszabású produkciók is napvilágra kerültek, mint a Breaking Bad vagy a Walking Dead. A bejelentést a játék 12. évfordulójának ünneplése alkalmából lépték meg.

A misztikus horror műfajú videojáték az AMC kezében mindenképpen jó kezekben lehet, hiszen a korábbi sikersorozatok is őket igazolják. Az viszont még nem egyértelmű, hogy élőszereplős vagy animációs sorozatban gondolkodnak-e.

Az Alan Wake megfilmesítéséről korábban is volt szó, egészen konkrétan 2018-ban esett szó erről a felvetésről, ám több okból kifolyólag nem történt a témában előrelépés. A játék folytatása idén érkezett volna, ám a csúszások miatt erre biztosan nem kerül már sor, jövőre viszont debütál a második rész is, ami nem kizárt, hogy inspirációként szolgálhat majd a tervezett sorozathoz is.

Nézd nagyban ezt a videót!



4 hozzászólás

Levi87

2 éve,

Na ez nálam nagyon várós! mosolygó smiley

válasz erre

Erre nagyon kíváncsi vagyok, a játékot imádtam!

válasz erre

techiii

2 éve, 1 napja

Jó alapnyag, lehetne vele mit kezdeni. Csak ne animáció legyen.

válasz erre

Porthos

2 éve, 1 napja

Kiváló alapanyag, szóval várós!

válasz erre