Aktív zajszűrő megoldással mutatta meg új fülhallgatóit az Audio-Technica

2020. január 10.
9.6261
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
A hangtechnika világában a legjobbak közé sorolható Audio-Technica bejelentette legújabb TWS fülhallgatóit, melyek nemcsak vezeték nélküli kialakítást kaptak, de mindemellett aktív zajszűréssel is el lettek látva.

A QuietPoint ANC300TW névre keresztelt japán ketyere a CES 2020 alkalmával került bemutatásra, a gyártó pedig kiemelte, hogy a hibrid aktív zajszűrés mellett IPX2 vízellenállás jellemzi az eszközt, mely Bluetooth 5.0-s technológiával kapcsolódhat okostelefonunkhoz vagy egyéb készülékünkhöz, és miközben a fülhallgató része egy 5,8 milliméteres kis hangszórót ölel fel, addig headsetként is funkcionálhat a beépített mikrofonok által, melyek a Qualcomm-féle Clear Voice Capture technológiát alkalmazzák.

A termék többféle zajszűrő profilt képes biztosítani a felhasználók számára, akik a Qualcomm TrueWireless Stereo Plus támogatásának is örülhetnek majd, méghozzá egy töltéssel akár 4,5 órányi használhatóság mellett, amit a töltőként is funkcionáló tokkal 13,5 órára növelhetünk. Megjelenés tavasszal, 230 dolláros árkategóriában.
3 hozzászólás

inkognito

11 hónapja, 2 hete és 5 napja

Még árban is elég jó.

válasz erre

TEchie

11 hónapja, 2 hete és 5 napja

Wow! Igen királyul hangzanak a specifikációk!

válasz erre

muki

11 hónapja, 2 hete és 5 napja

Nem lett túl olcsó ez sem, viszont elég komoly Apple AirPods Pro konkurenciának tűnik!

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink