Akkorát bukott a Terminátor: Sötét végzet, hogy arra szavak nincsenek

2019. november 11.
5.2341
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Várható volt, hogy a Terminátor: Sötét végzet nem fog az egekbe menni bevételek terén, de hogy ilyen csúfosan elvérezzen a mozikasszáknál, arra nagy valószínűséggel senki nem számított, lévén 2019 egyik legnagyobb bukásáról beszélhetünk.

Nagyjából 160-200 millió dollárból készült el a nagy visszatérés, ami Amerikában mindössze 48 millió dollárt (!) tudott csak behozni, de ha ez nem lenne elég, akkor külföldön is 199,4 millió dollárnál tart. Erre még azt sem lehet mondani, hogy nullszaldósra kihozták a költségeket, merthogy a marketingkampány legalább a költségvetés duplája lehetett.

Főleg egy akkora franchise esetében nagy probléma ez, mint a Terminátor: Sötét végzet, azonban remélhetőleg a stúdiók nem azt szűrik le ebből, hogy az R-besorolás miatt vérzett el az alkotás a mozikasszáknál, hiszen ott volt a Joker, mint pozitív példa, ami a világ minden pénzét bezsákolta már anélkül is, hogy Kínában vetítették volna.
4 hozzászólás

Levi87

4 éve, 9 hónapja és 24 napja

Az nagyon kemény bakker! meglepett smiley Nem értették meg mit kéne csinálni, mit várnak az emberek a Terminator 2 után...

válasz erre

Kisfaludy82

4 éve, 9 hónapja és 24 napja

Várható volt.

válasz erre

rDAVE

4 éve, 9 hónapja és 24 napja

Eddigi legjobb hír a filmmel kapcsolatban.

válasz erre

muki

4 éve, 9 hónapja és 24 napja

Kb ezt vártam. Nem is értem hogy láttak ebben így fantáziát...

válasz erre