Akkora gyárat épített a Samsung, hogy évi 120 millió mobilt tudnak ott termelni

2018. július 11.
1.1521
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
A világ eddigi legnagyobb mobilgyártó üzemét adta át a héten a Samsung, akik úgy döntöttek, hogy India egyik iparvárosába, Noidába viszik legújabb gyárukat, mely olyan jelentős beruházás volt, hogy még a dél-koreai miniszterelnök is megjelent az eseményen.

Ez nem véletlen, hiszen az új üzemmel soha többé nem lesznek ellátási gondjai a Samsungnak, lévén csak ezen az egyetlen helyen éves szinten akár 120 millió telefont tudnak legyártani, méghozzá az olcsó kategóriás típusoktól kezdve a zászlóshajókig bezárólag.

Erre a kapacitásra pedig szükségük is lesz - pláne Indiában, ahol csak a tavalyi esztendőben 124 millió telefon talált gazdára, az 1,3 milliárd lakosú országban pedig több mint 425 millió okostelefon-felhasználó van, noha az üzem kapcsán hangsúlyozandó, hogy korántsem csak hazai piacra termelné az árut.
3 hozzászólás

rDAVE

9 hónapja, 4 napja

Az kemény, nem csoda, hogy mindenki odament.
Annyi korrekciót elmondanék, hogy nem miniszterelnök, hanem elnök. A magyar köztársasági elnök és magyar miniszterelnök egyben a dél-koreai elnök. A dél-koreai miniszterelnök az elnök alárendeltje és helyettese.

válasz erre

Porthos

9 hónapja, 4 napja

Rohadt sok megrendelésük lehet, gondolom külsős cégektől is. Kell a fejlesztés.

válasz erre

Kisfaludy82

9 hónapja, 4 napja

Azért az nem gyenge!

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink