Akkor most ki hazudik? iPhone 6 üzemidő

2014. szeptember 23.
9601
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
Bár az Apple hangsúlyozta, hogy az új iPhone akkumulátora már hosszabb ideig bírja, a PhoneArena utánamért az állításnak és összevetette számos okostelefonnal.

Mint ahogy alábbi táblázatukban látható, az iPhone 6, de még az iPhone 6 Plus sem szerzett dobogós helyet.

A PhoneArena független tesztjében a 6 Plus a ?jó?, a 6 pedig csak a ?közepes? minősítést érdemelte ki. Nem meglepő, hogy a legjobb minősítést a Sony Xperia Z3 kapta a maga 9 óra 29 perces üzemidejével. Második a Huawei Ascend Mate7, harmadik a Samsung Galaxy S5 lett. (Mi nagyon kíváncsiak lennénk a Lenovo S860-ra is.)



A PhoneArena oldalán az ?Add phone? gombbal további telefonokat adhatunk a táblázathoz: a ma ismert okostelefonok többségét harcba küldhetjük.

Azért azt halkan tegyük hozzá, hogy teljesen más eredményeket kapunk, ha mondjuk valaki egész nap csak olvas, vagy egész nap játszik, filmet néz. A kijelzők fényerősségével is lehet nagyon sokat spórolni, ha ezt minimumon használjuk vagy az "Auto" opciót választjuk.

Nektek meddig bírja a telefonotok? És mi van mindig bekapcsolva? (Wi-Fi, Bluetooth, stb..)

Forrás: PhoneArena

Kiemelt kép forrása: Dailymail

A teljes lista ami folyamatosan frissül az alábbi linken tekinthető meg. Válaszd a "Battery Life" menüpontot a megtekintéshez.
nincs még hozzászólás