Akira-sorozatot készít a klasszikus anime rendezője, érkezik a harmadik mozifilmje is

2019. július 06.
2.0641
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az Akiráról talán még azok is hallottak, akik egyébként nincsenek tisztában az animékkel, lévén a geek kultúra meghatározó darabjává avanzsált az 1988-as klasszikus, ami egy 1982-es manga alapján készült.

Katuhiro Otomo, az említett alkotás rendezője a Los Angeles-i Anime Expón villantotta meg új projektjét, ami a rajongók legnagyobb örömére egy Akira-sorozat lesz, melyet ő fog írni és rendezni is. Ez még nem minden, Otomo nem igazán a pihenés híve, hiszen kapásból bejelentette a harmadik mozifilmjét is, ami az Orbital Era névre hallgat.

A szintén általa írt és rendezett projekt egy felépítés alatt lévő űrkolóniában játszódik a nem túl távoli jövőben, és egy akció-kaland filmnek ígérkezik, valamint néhány fiatal fiút fog a fókuszba helyezni.

Ám ezzel a sor nem ér véget, merthogy az említett 1988-as fenomén, az Akira 4K minőségben újrakiadást kap, amiről mindössze annyit tudunk, hogy 2020-ban jelenik meg, egyelőre csak Japánban. Mindemellett ugyebár tudjuk, hogy jön az élőszereplős Akira-film is, amit pedig Taika Waititi, a Thor: Ragnarök direktora fog megkomponálni.
6 hozzászólás

techiii

1 hete és 4 napja

Nem az én világom.

válasz erre

inkognito

1 hete és 4 napja

Nem túl izgalmas.

válasz erre

betyár

1 hete és 4 napja

Ez nálunk tuti nem lesz.

válasz erre

Hellblade

1 hete és 4 napja

Egyszer megnézhető, átlagos sorozat..

válasz erre

Fikarc

1 hete és 4 napja

Thor: Ragnarök ocsmány **** volt, ebből kiindulva ez is bukó.

válasz erre

Tommy

1 hete és 4 napja

Biztos Netflixes lesz.

válasz erre