AKG fülessel érkezik a Samsung Galaxy S8

2017. február 28.
4.7861
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
Lassan túl vagyunk az MWC legfontosabb bejelentésein, a legnagyobb hiányzó pedig egyértelműen a Samsung idei csúcsmobilja, de a vállalat azért gondoskodik arról, hogy ennyi új mobil mellett is írjunk az érkezőben lévő Galaxy S8-ról.
Advertisement

Az S8 ugyanis nem volt jelen a vállalat MWC 2017-es bemutatóján, viszont az új táblagépek kapcsán már előkerült az AKG neve. A hangtechnikában és kiegészítőkben jártas olvasóink bizonyára jól ismerik a márkát, mely tulajdonképpen már a Samsung tulajdonában van. A dél-koreai óriás ugyanis felvásárolta a Harman-t, aki pedig az AKG tulajdonosa volt.

A Galaxy tab S3 négy hangszóróján is az AKG szakemberei dolgoztak, a bemutató után pedig megtudtuk, hogy a vállalat következő zászlóshajója AKG fülessel érkezik. Ez mindenki számára jó hír lehet, hiszen az AKG egyfajta garancia a magasabb minőségre, amely nem igazán volt jellemző a gyári megoldásokra.

Egyben az is közel biztosra vehető, hogy 3,5mm-es jack csatlakozó is kerül az új Samsung csúcsmobilokba, hiszen nem valószínű, hogy az AKG USB-C headsetet készítene. Mindemellett arra is fény derült, hogy március 29-én mutatják be az új mobilokat.
5 hozzászólás

csirkee

7 éve, 7 hónapja és 27 napja

az s7-hez nagyon gagyi fülset adtak én nem tudom használni mert akkora mint egy ház és szétnyomja a fülemet, de erre nagyon kíváncsi lennék

válasz erre

Levi87

7 éve, 7 hónapja és 27 napja

Kíváncsi vagyok az unpackedre, az eddigi képek alapján elég szép ez a teló. Tulajdonképpen a tudás és az ár érdekes már csak. mosolygó smiley

válasz erre

rDAVE

7 éve, 7 hónapja és 27 napja

Nem igazán ismerem a hangtechnikai cégeket, de AKG fejhallgatóm az pont van, szóval én nem bánom, hogy a Samsungnál landolt. Telefonos gyári fülesek meg amúgy is mindig felemásak, ezzel azért odarakják magukat.

válasz erre

Porthos

7 éve, 7 hónapja és 27 napja

Jó húzás volt tőlük ez a felvásárlás.

válasz erre

CharlieFirpo

7 éve, 7 hónapja és 27 napja

Na az komoly prémium megoldás lesz! meglepett smiley

válasz erre