Akciófilmeket megszégyenítő módon lopott el több száz iPhone-t egy román bűnbanda

2017. augusztus 02.
2.6801
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Még a GTA-sorozat alkotói is megirigyelnék azt a rablási módszert, amivel egy román bűnbanda az elmúlt néhány évben több mint félmillió euró értékben több száz iPhone-t tulajdonított el mozgó teherautókból.

Az ötfős banda Hollandiában garázdálkodott, a The Guardian információi szerint azonban egy rendőrségi helikopter még 2012-ben véletlenül kiszúrta őket, így most bíróság előtt kell felelniük tettükért, ami olyan szerteágazó és hihetetlen volt, hogy csak a napokban indulhattak el az első tárgyalások.

A bűnbanda állítólag összesen 17 alkalommal rabolt ki iPhone-okat szállító mozgó teherautókat úgy, hogy a sofőr közben semmit sem vett észre az egészből, és nemcsak azért, mert a banda éjszaka lépett akcióba, hanem azért, mert meg sem állították a szállítmányt az akcióhoz.

Mint az alábbi videón is látszik - ekkor buktak le a bűnözők - akciófilmeket megszégyenítő módon hajtotta végre az ötös a bűntényt, ezáltal egy kivilágítatlan autóval egy kamion mögé settenkedtek, felvették a jármű tempóját, egyikük kimászott a motorháztetőre, feltörte a teherautó ajtaját, majd kiemelt annyi telefont, ahányat csak tudott.

Nézd nagyban ezt a videót!5 hozzászólás

Harder

1 éve, 18 napja

Mondjuk ezt megcsinálták tisztességgel!

válasz erre

rDAVE

1 éve, 18 napja

Azért ezt elég szépen kivitelezték. Csak k.rva szerencsétlenek. Pont egy rendőrségi helikopter véletlen kiszúrja őket... Nincs ember, aki ezzel is számolt volna.

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 18 napja

Hát ezek nem komplettek...

válasz erre

Levi87

1 éve, 18 napja

Basszus de durva.

válasz erre

TEchie

1 éve, 18 napja

Nagyon keményen tolják!

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink