AirPods riválison dolgozhat az Amazon

2019. április 06.
4.3291
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A Bloomberg értesülései szerint, az Amazon csapata a háttérben keményen dolgozik egy olyan vezeték nélküli fülhallgatón, amit elsődlegesen az AirPods riválisának szánnak majd.

Ennek megfelelően a dizájn és az egész pakk kialakítása nagyon hasonlít majd a cupertinoi cég megoldására, de még ha pontosan ugyanúgy is fog majd kinézni, mint az AirPods, a szoftveres megoldásban egészen biztosan mást húz elő az Amazon.

Ez több szempontból is biztosra vehető. Egyrészt a Siri - egyesek szerint - nem éppen a legokosabb digitális asszisztens a piacon, másrészt pedig ha már riválisként tekintünk az Amazon fülesére, illene saját szoftvert varázsolni a hardverre.

Szerencsére Alexa néven már van is kész MI-je a cégnek, amire már most minimum riválisként tekinthet a Siri, így most már csak az árpontot kell megtalálnia az Amazonnak, és akkor még nagyot is durranhat a most még csak pletyka szinten létező projekt.
Bloomberg értesülései szerint, az Amazon csapata a háttérben keményen dolgozik egy olyan vezeték nélküli fülhallgatón, amit elsődlegesen az AirPods riválisának szánnak majd.'>
4 hozzászólás

Kisfaludy82

5 éve, 5 hónapja és 19 napja

Amerikában biztos menni fog, főleg h nem sokat változtatott az apple az új airpodsokon.

válasz erre

techiii

5 éve, 5 hónapja és 19 napja

Ilyet már sokan csináltak ott van pl a xiaomi is.

válasz erre

TEchie

5 éve, 5 hónapja és 20 napja

Alexa biztosan jó lesz benne.

válasz erre

CharlieFirpo

5 éve, 5 hónapja és 20 napja

Kb már mindenki kamu airpodsokat gyárt.

válasz erre