Agresszívebben lép fel a Facebook a rossz minőségű spammer weboldalakkal

2017. május 12.
3.6701
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
A Facebook tovább menetel a világháló megtisztításáért folytatott küzdelmében kijelölt úton, ezáltal a közösségi oldal legfrissebb jelentése szerint, a jövőben szeretnék kiszűrni az olyan weboldalakat, amelyek rossz minőségűek és kifejezetten spammelésre szakosodtak.

A Facebook hivatalos közleménye szerint bár az ilyen oldalak felszámolására közvetlenül nem képesek, ellenben azt meg tudják tenni, hogy egyszerűen ne jelenjenek meg a közösségi oldalon, ergo nem lehetne linkelni őket a hírfolyamokon, amivel talán akadályozhatják terjedésüket.

A Facebook egyébiránt egy mesterséges intelligencián alapuló algoritmust állított csatasorba ahhoz, hogy szűrjék a problémás oldalakat, így a jövőben az emberek garantáltan sokkal kevesebb olyan bejegyzéssel és reklámmal találkozhatnak majd a hírfolyamon, amelyek rossz minőségű, vagy direkt spammer portálokra mutatnak.
3 hozzászólás

technomancer

1 éve, 8 hónapja és 17 napja

Sok szívás lesz még ezekből. Már így is van amikor nem lehet belinkelni teljesen normális tartalmat mert az a **** úgy gondolja hogy problémás.

válasz erre

CharlieFirpo

1 éve, 8 hónapja és 17 napja

A Facebook és a mesterséges intelligencia...

válasz erre

TEchie

1 éve, 8 hónapja és 17 napja

A facebook szerint vannak jó minőségű spammer oldalak is?

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink