Adam Sandler Oscar-esélyessé vált az új filmjével

2019. október 06.
8.0561
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Aki tisztában van részletesebben is Adam Sandler filmográfiájával, az tudja, hogy nemcsak egyszerű komédiákból áll az életműve, hiszen korábban olyan alkotásokban villantott nagy színészi teljesítményt, mint az Üres város vagy a Kótyagos szerelem.

Sőt, ha visszaemlékszünk, két évvel ezelőtt is rebesgették, hogy Oscarra jelölhetik a The Meyerowitz Stories című alkotásban nyújtott alakításáért, amiben Ben Stillerrel és Dustin Hoffmannal közösen hoztak egy döbbenetesen jó dramedy-t, ám akkor végül nem köszönt vissza Sandler az Oscar-jelöltek névsoráról.

Most azonban minden eddiginél nagyobb a valószínűsége, hogy ott lehet majd a jelöltek között, lévén a decemberben érkező Uncut Gems című filmje kapcsán egyre több és több helyről hallani, hogy ott lesz a listán, miután bemutatták a művet a Torontói Filmfesztiválon.

A filmet a Safdie testvérek rendezték, akik a két évvel ezelőtti Jólétet is tető alá hozták, amely egy igazi gyöngyszem volt - többek között ez volt az az alkotás, amiben Robert Pattinson szédületesen nagy alakítást tette le az asztalra. A New Yorki ékszer kereskedőről szóló Uncut Gems viszont még a The Meyerowitz Stories-nál is nagyobb figyelmet kap, amikor pedig megkérdezték Sandlert, mit gondol arról, hogy Oscar-jelölést rebesgetnek neki, ezt válaszolta:

Nem is tudom, mit mondjak. Nagyon kedves tőlük, de én csak annyit szeretnék, hogy a lehető legjobban elvégezzem a munkámat. Imádom a filmet, imádtam minden egyes forgatási napot. Keményen dolgoztam, ahogyan a vígjátékaimon is szoktam. Sokat jelentenek számomra, és ez a film sem volt különb.


5 hozzászólás

WickedSick

4 éve, 10 hónapja és 10 napja

inkognito írta:
Megérdemlené egyébként már. Nem értem h vígjátékok miért nem kapnak soha oscart.
Kaptak korábban is. Legjobb példa erre talán Kevin Kline, aki Oscart kapott A hal neve: Wandáért - zseniális volt benne. röhögő smiley

válasz erre

Levi87

4 éve, 10 hónapja és 11 napja

Döbbenet, komolyan mondom. meglepett smiley Én bírom a humorát de sosem gondoltam volna hogy ilyen hírt olvasok valaha róla! röhögő smiley

válasz erre

Fikarc

4 éve, 10 hónapja és 11 napja

Be****ás! meglepett smiley

válasz erre

Gólem

4 éve, 10 hónapja és 11 napja

Aztamindenit! meglepett smiley Azért az nagy lenne. röhögő smiley

válasz erre

inkognito

4 éve, 10 hónapja és 11 napja

Megérdemlené egyébként már. Nem értem h vígjátékok miért nem kapnak soha oscart.

válasz erre