Acer R7 - Teljesen megújulva

2013. november 22.
4531
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
Az Acer egyik legérdekesebb terméke, az Ezel forgópánttal felszerelt R7 konvertibilis notebook Haswell processzorral frissül a napokban.



Valóban érdekes elv alapján működő gép az Acer Aspire R7, ez megkérdőjelezhetetlen: az Ezel , egy olyan forgópánt, mellyel négyféle állásba hozható a notesz kijelzője.

Most még jobb kiépítésben kapható a gép, az R7-572 nevet viselő modellt, ugyanis negyedik generációs Intel processzorral látták el, kijelzője pedig immár stylus-szal is kezelhető (ezt 50 dollárért az Acertől szerezhetjük be). Az IPS panel érintő kijelzőként használva is kellemes, 15,6 colos és 1920x1080 pixeles felbontású.



Az Intel Core i5-4200U processzor mellé 8GB-ny RAM-ot társítottak, adatainkat akár 1TB-os HDD-n is tárolhatjuk. A Dolby Digital Plus hangrendszert, a háttérvilágításos billentyűzetet és a WiDi-t érdemes külön is kiemelni, de persze nem maradunk Wi-Fi, Bluetooth, kártyaolvasó, valamint HDMI és USB 3.0 portok nélkül sem. Az Acer R7-572 már kapható az Egyesült Államokban 900 dolláros alapáron.

via Acer
nincs még hozzászólás