Acer: Build Your Own Cloud

2014. július 18.
8841
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
Az Acer a közelmúltban mutatta be a Build Your Own Cloud (BYOC ? Építs saját felhőt) ekorendszerét.

A BYOC az legújabb felhő alapú megoldása, egy új alapokon nyugvó technológia.

Az Acer BYOC technológiája egy ?világ?, ahol a felhasználók egyszerűen alkothatnak, személyessé tehetik tartalmaikat a saját összekapcsolt felületeiken, hozzáférhetnek bármely eszközhöz vagy kiegészítőhöz.



A BYOC nem csak az üzleti felhasználókat képes kiszolgálni, hanem az egyéni, szórakozásra vágyó ügyfeleket is: lehetővé teszi, hogy bárhol, bármikor online könyveket és magazinokat töltsenek le, hozzáférjenek b2b vagy b2c online aukciós weboldalakhoz, de online jegyek vásárlása koncertekre vagy egyéb eseményekre sem probléma, készíthetnek olyan QR-kódokat okostelefonunkhoz ? amellyel egyszerűen és zökkenőmentesen bejuthatnak a rendezvényekre.

Az Acer BYOC apps-el (abApps) a felhasználók egyszerűen a saját számítógépüket használhatják személyes felhőjükként. Ez egy rendkívül biztonságos és megbízható környezetet jelent, a felhasználók tudnak tárolni, szinkronizálni, és digitalis tartalmakat megosztani egyszerűen, mind Windows, Android és iOS operációs rendszereken keresztül. Az első hozzáférhető abApps-termékek az abFiles,abPhoto, abDoc és abMusic alkalmazások, ezek mindegyike ingyenes és mindenki számára elérhető. Azoknak is, akik nem rendelkeznek Acer eszközzel.

Elérheted az alábbi linken.
nincs még hozzászólás