A ZTE bemutatta összehajtható, dupla kijelzős okostelefonját

2017. október 18.
3.3761
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Igaz volt az összes korábbi pletyka a ZTE legújabb okostelefonja kapcsán, a gyártó ugyanis előállt az Axon M-mel, ami egy két teljes értékű érintőképernyővel szerelt összehajtható készülék lett a sorban.

A ZTE Axon M két darab, egyenként 5,2 hüvelykes, 1080x1920 képpontos felbontással rendelkező, Gorilla Glass 5-tel védett IPS panelt kapott, amelyek zsanéros megoldással kerültek rögzítésre, és ezáltal akár egymás mellé is hajthatjuk a kettőt, amivel egy 6,75 hüvelykes megjelenítőt kapunk, és ami egyelőre még nem összefüggő felület ugyan, de a párhuzamos munkavégzés állítólag így sem problémás vele.

A ZTE Axon M a hardver tekintetében egy Snapdragon 821 processzort és 4GB RAM memóriát kapott 64GB ROM mellett, akkumulátorból pedig egy 3180 mAh-s modellt tett bele a gyártó, ami támogatja a gyorstöltést, ezáltal percek alatt életre kelthető a kis masina.

A ZTE bemutatta összehajtható, dupla kijelzős okostelefonját - 2. kép

A készülék Android 7-es operációs rendszerrel érkezik, és a ZTE gondoskodott arról, hogy szoftveresen már most kihasználják a dupla kijelzőt, ezáltal használhatjuk tükrözésre, de arra is, hogy a dupla képernyő egy tartalmat jelenítsen meg, sőt mi több, a két kijelző egyszerre két eltérő applikációt is könnyedén futtathat.

A ZTE Axon M kamerából egyelőre csak egyet kapott - egy 20 megapixeles változatot -, azonban hogy mindezért mennyit kér a gyártó, és mikor számíthatunk az érkezésére, azt még nem kötötték az orrunkra.
4 hozzászólás

technomancer

7 éve, 27 napja

Wooooow!!! meglepett smiley Kár hogy fos ZTE.

válasz erre

rDAVE

7 éve, 27 napja

Videó: https://www.youtube.com/watch?v=pdY8EGR4VPQ

válasz erre

Fikarc

7 éve, 27 napja

Az igen! meglepett smiley

válasz erre

betyár

7 éve, 27 napja

meglepett smiley azta de komoly! Itt a jövő.

válasz erre