A Youtube szigorít a szabályokon, nehezebb lesz influenszernek lenni

2019. szeptember 23.
3.5401
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Mivel sokak számára szimpatikus ingyenélőnek lenni, ezért nem meglepő, hogy a mai fiatalok többsége influenszerré akar válni valamelyik közösségi oldalon vagy videómegosztón, azonban a Youtube úgy döntött, hogy ez egyáltalán nem jó irány.
 

Olyannyira nem, hogy a portál a minap bejelentette: szigorítást vezetnek be ezen a téren, így nem lesz elég a jövőben elérni a 100 ezer feliratkozót ahhoz, hogy megkapjuk a Youtube részéről a hitelesítést, ehhez más teljesítmények és eredmények elérésére is nagy szüksége lesz a leendő videósoknak.

Bár a pontos részletek egyelőre még nem ismertek, azonban a feliratkozók száma mellett az Engadget beszámolója szerint biztosan lényeges szempont lesz a hitelesítéskor a feltöltött tartalom minősége, de az is, hogy az üzemeltető miként kommunikál a feliratkozókkal, miközben természetesen a közösség száma szintén szempont lesz a bírálatkor.
4 hozzászólás

zender

4 hónapja, 2 hete

Konkrétan ellehetetlenítik még jobban a kezdőket, akik meg régóta tolják és lehet hogy full ****ul, azok meg tovább nőnek. Gratulálok.

válasz erre

techiii

4 hónapja, 2 hete

Ettől még ugyan úgy lesznek. Nem látom sok értelmét.

válasz erre

Levi87

4 hónapja, 2 hete

Szakadok a bevezetőn!

válasz erre

inkognito

4 hónapja, 2 hete

Mi számít jó minőségnek? Ez elég nehéz lesz nekik.

válasz erre