A YouTube nekiáll a kisebb alkotóknál hirdetni úgy, hogy nem is fizeti ki őket

2020. november 19.
11.2961
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Mától a YouTube elkezdi a hirdetések megjelenítését egyes alkotók videóin, de mindezt úgy, hogy nem adják meg nekik a hirdetési bevétel egy részét, mert nem elég nagyok ahhoz, hogy beiratkozhassanak a partnerprogramba.

Amikor a YouTube-videókon hirdetések futnak, akkor az alkotók a bevétel egy részét általában a YouTube Partnerprogramban betöltött szerepük révén kapják meg. Az új bevételszerzési szabályok értelmében az alkotó, aki nem vesz részt a partnerprogramban, láthat hirdetéseket néhány videón, a platform Általános Szerződési Feltételeinek frissítése szerint.

A frissítés előtt a YouTube szerint ezek a videók csak korlátozott körülmények között kaptak hirdetéseket, például ha egy lemezkiadó lecsapott rájuk szerzői jogi követelés révén. A frissítés leginkább a kisebb alkotókat, ugyanis a YouTube Partnerprogram megköveteli, hogy az alkotók az elmúlt 12 hónapban összesen 4000 órányi nézettséget gyűjtsenek össze, és több mint 1000 feliratkozóval rendelkezzenek.
5 hozzászólás

Huginn

3 éve, 8 hónapja és 11 napja

Ha valamit rühellnek a felhasználók, akkor azt nyomjuk minden csatornán az arcukba úgy, hogy a kisebb alkotók nehogy részesüljenek belőle. Aham, értem. Ez egy újabb remek döntés röhögő smiley

válasz erre

DarkHeart84

3 éve, 8 hónapja és 12 napja

Személy szerint, működő reklámblokkoló nélkül már el sem tudnám viselni a Youtube-ot.. Ez azt hiszem, mindent elmond..

válasz erre

Kisfaludy82

3 éve, 8 hónapja és 13 napja

Menetelnek keményen a használhatatlan **** felé.

válasz erre

TEchie

3 éve, 8 hónapja és 13 napja

Ezek nem komplettek ******'>*******.

válasz erre

Harder

3 éve, 8 hónapja és 13 napja

Ezeknél elgurult a gyógyszer teljesen.

válasz erre