A Youtube leállásával drasztikusan megnövekedett a PornHub forgalma

2018. október 22.
4.7941
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Fennállásának legnagyobb leállását szenvedte el múlt héten a Youtube, amikor majdnem két teljes órán át álltak a szerverek, a videómegosztó pedig elérhetetlen volt, ez az állapot azonban egy másik oldalnak igencsak kedvezett.

Ez az oldal pedig a PornHub volt, az egyik legnépszerűbb felnőttfilmes oldal bejelentése szerint ugyanis a Youtube leállása során több mint 20 százalékkal, azaz milliókkal emelkedett a nézettségük, de a fellendülés nem volt tartós, lévén amint elhárították a hibát, az emberek ismét elszivárogtak a pornófilmes oldalról.

Ami azonban ennél is nagyobb meglepetés, hogy a legtöbben nem a pornó miatt érkeztek a PornHub-ra ebben az időszakban, lévén drasztikusan nőttek olyan kulcsszavak keresési értékei, melyek a Fortnite-hoz, a Minecrafthoz vagy az Overwatch-hoz kötődtek, de a normálishoz mérten közel 200 százalékkal többen kerestek rá az oldalon a Youtube kifejezésre is.
leállását szenvedte el múlt héten a Youtube, amikor majdnem két teljes órán át álltak a szerverek, a videómegosztó pedig elérhetetlen volt, ez az állapot azonban egy másik oldalnak igencsak kedvezett.'>
3 hozzászólás

Kileah

5 éve, 11 hónapja és 19 napja

röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley Azta mindenit! röhögő smiley

válasz erre

Levi87

5 éve, 11 hónapja és 19 napja

Minecraft érted!!!! röhögő smiley

válasz erre

Fikarc

5 éve, 11 hónapja és 19 napja

Óriási a pornhubnak ezek a statisztikái! röhögő smiley

válasz erre