A Xiaomi bemutatta a saját AirPods-át az AirDots-ot

2018. november 07.
5.2421
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A kínai Xiaomi a mobiljaihoz hasonlóan, a kiegészítők terén is igyekszik olcsó, de minőségi terméket a felhasználók számára készíteni, a népszerűsége talán ebben is keresendő, amit a most bemutatott AirPods-hoz hasonlító termékkel tovább növelhet.

Az Apple által megálmodott kiváló termékhez való hasonlóságok közt találjuk az érintésérzékeny felületet a vezérléshez valamint a kompakt töltésre is alkalmas tároló dobozt. Sokak számára talán negatívum lehet, hogy az AirDots nem az AirPods-hoz hasonló megoldást kapott, ugyanis a fülünkbe helyezhető rész a trendnek számító szilikon hallójáratos megoldást kapta, a csatlakozást pedig Bluetooth 5.0-án keresztül képes kezelni az eszköz.

Térjünk rá az anyagiakra, amivel kapcsolatban elmondhatjuk, hogy nem kell mélyen a zsebünkbe nyúlnunk ha megtetszett az AirDots, mivel a Kínában már előrendelhető megoldás 199 yuan-ba, azaz nagyjából 29 dollárba kerül.

Ha ezt illetve az év korábbi szakaszában bemutatott 15 dolláros Qi töltőt hozzádobjuk a frissen debütált Xiaomi Mi Mix 3-hoz, akkor elmondható, hogy egy kiváló ár értékkel rendelkező mobil pakkot kapunk, bőven a megfizethető kategóriában.

A Xiaomi bemutatta a saját AirPods-át az AirDots-ot - 2. kép

1 hozzászólás

zender

5 éve, 11 hónapja

Ez inkább olyan Samsungos, nekik van tök ugyanilyen kinézetű.

válasz erre