A Withings termékek bánhatják a Nokia és az Apple harcát

2016. december 25.
3.6611
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
A Withings már hosszú ideje az egyik olyan gyártó, akinek a termékeit a minőséggel és megbízhatósággal párosítják saját piacukon, így nem csoda, hogy az Apple boltok polcain is helyet kapott a gyártó.

Mint ismeretes, a finn Nokia nem is olyan régen bekebelezte az okosórákkal és egyéb kiegészítőkkel foglalkozó vállalatot, a napokban pedig beszámoltunk nektek a Nokia-Apple ellentétről, aminek most a Withings ihatja meg a levét. A finnek szerint az Apple számos szabadalmukat sérti meg és a megállapodási kezdeményezésekre sem reagáltak érdemben.

Az ellenük indított perre az Apple válaszul levette a polcról a Withings termékeket, legalábbis az online áruházukban. A szálakat nem nehéz összekötni, korábban a Bose járt hasonló módon, amikor a Beats márkát perelte, ami szintén Apple tulajdonban van.

Akkor a per lezárása után a Bose termékek visszakerültek az Apple kínálatába, valószínűleg hasonló lehet a mostani helyzet is. Azt mondanunk sem kell, hogy a Withings ezzel bizony komoly összegektől eshet el.
3 hozzászólás

Ronalddo

7 éve, 11 hónapja és 11 napja

Az Apple a legnagyobb szabadalom troll de ha egyszer valaki ellene megy, le****ja. Annyira jellemző rá hogy hihetetlen.

válasz erre

Levi87

7 éve, 11 hónapja és 12 napja

Soha nem volt ilyen cuccom, nem is nagyon ismerem...

válasz erre

Porthos

7 éve, 11 hónapja és 12 napja

Annyira gáz tud lenni ez az oda vissza szopatás... wtf smiley

válasz erre