A Windows 10 frissítéseire is hatással van a koronavírus-járvány

2020. március 27.
1.2511
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
A Microsoft úgy határozott, hogy éppen elegendő most az emberiségnek a koronavírus-járvány miatt rettegnie, nem tesznek még extra terhet és félelmet rájuk azzal, hogy Windows 10 frissítésekkel is megbombázzák őket.

Magyarul ideiglenesen, a járványhelyzet végéig átalakul egy kicsit az operációs rendszer frissítési ütemterve, ezáltal teljes leállás értelemszerűen nem lesz, de a hivatalos tájékoztató szerint a minden hónap harmadik és negyedik hetében esedékes C és D frissítésekkel egy ideig nem terhelnek minket, hiszen ezek rendszerint nem olyan tartalmak, melyek a biztonságot vagy a stabilitást szolgálnák.

Ellenben természetesen lesznek frissítések, méghozzá úgynevezett B típusúak, melyek minden hónap második keddjén érkeznek majd meg számítógépeinkre azzal a célzattal, hogy így orvosolják a különféle biztonsági hibákat és hiányosságokat, de a soron kívüli, úgynevezett sürgősségi csomagokra is fel vannak készülve, ha szükség van rá, noha ezek tempója is csökkenhet a fejlesztők otthoni munkavégzése miatt.
4 hozzászólás

betyár

2 napja és 11 órája

Jobb is ha nem adnak ki semmit.

válasz erre

petrovicsz

2 napja és 13 órája

Kicsit sem pofátlanok.

válasz erre

login_password

2 napja és 13 órája

isteneeeem!

válasz erre

inkognito

2 napja és 13 órája

Jaj de kedvesek. Inkább azzal kéne törődni, hogy nem olyan frissítést adok ki ami miatt gyomorba rándul az ember, mert nem tudja mit tesznek éppen tönkre.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink