A Windows 10 egyik nagy újítása: akár anyu fejét is odateheted a tálcára!

2017. május 01.
4.5421
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
A Microsoft nyilvánosan is tesztelhetővé tette a Windows 10 legújabb frissítésének egyik egészen sajátos újdonságát, aminek részeként szinte bármilyen kompatibilis csevegőt vagy levelezőprogramot a tálcára tehetünk a jövőben.

Mindezt úgy, hogy a tálcán csak ismerőseink arcát láthatjuk majd - így jelenhet meg ott anyu is -, amire elegendő lesz rákattintani ahhoz, hogy azonnal írjuk a vasárnapi ebéddel kapcsolatos kívánságainkat, vagy éppen azt, hogy hozzon már fel nekünk valaki egy energiaitalt, mert nem tudjuk ott hagyni páncélosunkat egy World of Tanks csata kellős közepén.

A Microsoft által csak My People névre keresztelt újdonság lényege, hogy egy komplett kommunikációs központtá alakítsa át a Windows 10-et, melyet bár az alkotói frissítéssel szerettek volna elérhetővé tenni, de nem készültek el vele időre.

A My People egyelőre csak három Microsoft-termékkel kompatibilis, így a Skype mellett a beépített levelezővel és üzenetküldővel, amit a redmondi óriás persze bővíteni akar majd, de külsős alkalmazások - így például Facebook Messenger - támogatásáról még nem esett szó.

Az újdonság várhatóan idén októbertől, a Windows 10 következő nagy frissítésével válik majd mindenki számára elérhetővé.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

Levi87

3 éve, 6 hónapja és 21 napja

Odatették magukat. És még ezzel se készültek el...

válasz erre

Fikarc

3 éve, 6 hónapja és 21 napja

Hát ez aztán feature. Kontaktlista.

válasz erre

CharlieFirpo

3 éve, 6 hónapja és 21 napja

Ígéretes ez hosszútávon, de kizárólag akkor ha külső alkalmazások is behúzhatók lesznek.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink