A Wileyfox vanilla Androidra áll át CyanogenModról

2016. december 28.
3.4261
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A CyanogenMod megszűnésével több okostelefongyártó is döntéskényszerbe kerül, legalábbis szoftveres téren, hiszen a vállalat bezárásával a teljes támogatás is megszűnik, és felmerül a kérdés, hogy mit fognak futtatni az eddigi dedikált CM telefonok.

A Wileyfox az egyik ilyen gyártó a sok közül. Az angol cég modelljei az olcsó, belépő szintet valamint a közép kategóriát erősítik. Ez nem csak hardverben, hanem árcédulában is megnyilvánul, ami következtében a margint alacsonyan tudják tartani, vagyis csak tudták, hála az open source CM-nek.

Az amerikai szoftverfejlesztő megszűnése miatt azonnali bejelentést eszközöltek. Mint mondták, a stratégiájuk és a szoftveres továbblépési tervük hamarosan kész lesz, így a már meglévő és az új felhasználóiknak nincs mitől tartaniuk.

Az eszközeik CyanogenModról Android Nougat-ra, azaz vanilla Androidra állnak át. A Spark és Swift termékcsaládba tartozó eszközök hamarosan megkapják a frissítést, amelyben a Cm-hez hasonló letisztultságra és gördülékeny működésre fókuszálnak.
3 hozzászólás

Fikarc

3 éve, 9 hónapja és 27 napja

Amilyen réteg készülékek ezek, tök mindegy mi megy rá...

válasz erre

Gólem

3 éve, 9 hónapja és 27 napja

Nincs más lehetőségük. Kár hogy ez valószínűleg a butított Android lesz, a Play meg ilyenek nélkül. Az meg semmit nem ér.

válasz erre

Santonio

3 éve, 9 hónapja és 27 napja

Ez a legésszerűbb döntés.

válasz erre

kapcsolódó hírek, cikkek

Újra beszáll a buliba a Windows Phone

Újra beszáll a buliba a Windows Phone

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink