A WHO felszólalt azok az országok ellen, melyek túl korán lazítanak a vírus elleni óvintézkedéseken

2020. május 18.
1.5881
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Rengeteg országban, többek között nálunk is megkezdődtek a lazítások a koronavírus-járvány miatt elrendelt óvintézkedésekkel kapcsolatban, azonban az Egészségügyi Világszervezet (WHO) most felemelte a hangját.

Elmondásuk alapján azok az országok, melyek túl korán intéznek lazításokat, azok a közegészségügyet teszik kockára, hovatovább a saját országuk helyreállását teszik ki veszélynek. Külön kiemelték azt is, hogy ellentétes stratégiák születtek a járvánnyal szemben, és az összefogás is kifejezetten gyengének nevezhető.

Azt is hozzátették, hogy most már a Föld déli féltekéjén terjed a koronavírus, és bár ők hiába figyelmeztették több ízben az országok vezetőit és az embereket, ugyanúgy olyan lépéseket tesznek, amik ellentétesnek mondhatóak.
4 hozzászólás

Huginn

6 napja és 14 órája

Persze, üljünk a saját kis sterilszobánkban, amíg meg nem lesz a 100%-os védőoltás, vagy össze nem omlik minden gazdaság, de legalább néhány ágazat. Vagy aki a magas kockázatú csoport tagja, lapítson, aki pedig megteheti, éljen/dolgozzon a szokásos módon.

válasz erre

CharlieFirpo

6 napja és 15 órája

Igazuk is van, de viszont így meg kinyiffan a gazdaság.

válasz erre

Fikarc

6 napja és 17 órája

Hát oké, de nem várhatunk egy évig még.

válasz erre

Tommy

6 napja és 17 órája

Pedig nem nagyon van más választás... Minden halott.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink