A WhatsApp mellett a közösségi appok voltak az első negyedév legnépszerűbb szoftverei

2019. május 17.
1.8341
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A SensorTower csapata közzétette a 2019-es első negyedév mobil applikáció letöltési statisztikáit, amelyből kiderült, hogy a WhatsApp továbbra is piacvezető mind a két nagy platformon.

Az említett csevegő applikáción kívül a top 5-ben a Facebook megoldásai dominálnak, a második helyen a Messenger, a negyedik és ötödik pedig a Facebook és az Instagram, ezek elé a harmadik helyre a TikTok férkőzött oda.

Ez az összesített adatok alapján készült lista, Android és iOS felhasználók közti érdeklődés szempontjából akadnak különbségek, ilyen például, hogy míg a Google platformján a WhatsApp, addig az Apple-én a TikTok vezet, illetve utóbbi esetében a YouTube előkelő helyet foglal el, addig előbbi esetében a középmezőny alján található.

A két rivális operációs rendszer esetében sokat jelent, hogy ki mit telepít előre a mobilokra, ugyanis a lenti képeken a letöltések számát láthatjuk, így az Android esetén látott Google appok leöltési számai alacsonyabbak, mivel azok jellemzően már installálva vannak első bekapcsoláskor.

A WhatsApp mellett a közösségi appok voltak az első negyedév legnépszerűbb szoftverei - 2. képA WhatsApp mellett a közösségi appok voltak az első negyedév legnépszerűbb szoftverei - 3. képA WhatsApp mellett a közösségi appok voltak az első negyedév legnépszerűbb szoftverei - 4. kép

4 hozzászólás

betyár

6 napja és 9 órája

Tiktok istenkém mer az kell.

válasz erre

Harder

6 napja és 11 órája

Látszik, hogy a viber konkrétan csak nálunk ilyen népszerű.

válasz erre

Direktor

6 napja és 12 órája

WhatsApp? Ez valami vicc?

válasz erre

csirkee

6 napja és 13 órája

Az gáz ha nem ismerem a tiktok alkalmazást?

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink