Hamarosan a WhatsApp is átáll a sötét oldalra

2018. szeptember 17.
4.2691
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A mai világban az OLED kijelzők miatt egyre fajsúlyosabb funkció a dark mode jelenléte a szoftverek esetében, így a fejlesztők fokozatosan hozzák el ezt számunkra, most épp a WhatsApp jelentette be, hogy hamarosan megkapjuk az opciót.

A WhatsApp az egyik legnépszerűbb csevegő program jelenleg a piacon, már több mint 1 milliárd ember használja, hála az end-to-end titkosításának, így a csapat tagjainak nincs ideje pihenni, folyamatosan versenyképesnek kell lennie a programnak, nem csak funkcionálisan, de dizájnban is.

Most utóbbin a hangsúly, hiszen nem működésbeli extrát kapunk hamarosan, hanem a külcsínyt érinti a programozók jelenlegi munkájának a gyümölcse, hiszen jön a dark mód. Pontos dátum egyelőre még nincs, egyértelműen az Android 9 megjelenése adta meg a végső lökést a projektnek, plusz a már említett OLED kijelzők egyre nagyobb térhódítása.
2 hozzászólás

Porthos

6 éve, 25 napja

Nekem tökmindegy, ezer éve nem telepítettem, viszont emlékszem hogy bármilyen háttért be lehetett tenni, nem igazán értem miben lesz ez jobb.

válasz erre

technomancer

6 éve, 25 napja

Végre!

válasz erre