A WeChat ügyét feldolgozó bíró szerint nem lesz semmi az applikáció kitiltásából

2020. október 16.
22.2121
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A TikTok, a WeChat, és kazal másik kínai applikáció kitiltásáról szólt a fáma az elmúlt hónapokban, azonban a WeChat esetében részt vevő bíró azt állítja, hogy véleménye szerint nem lesz semmi ebből az egész procedúrából.

A San Francisco-i bíró csütörtökön azt mondta, hogy valószínűleg nem fogja feloldani az amerikai kormány a WeChat betiltására tett kísérleteinek ideiglenes blokkját. Laurel Beeler amerikai bíró válaszolt a Trump-kormány szeptember 20-ai előzetes végzésének felfüggesztésére vonatkozó kérelmére, amely megakadályozza, hogy a kormány leállítsa az új WeChat-letöltéseket az Egyesült Államokban.

Beeler csütörtökön nem adott ki határozatot, de azt mondta, hogy a kormány nem nyújtott be új bizonyítékokat annak meggyőzésére, hogy jelentős nemzetbiztonsági aggályok merülnek fel azzal, hogy lehetővé teszik a WeChat számára, hogy továbbra is aktív maradjon az Egyesült Államokban. Beeler szeptember 20-ai végzésében elmondta, hogy a WeChat-felhasználók egy csoportja kérdéseket vetett fel azzal kapcsolatban, hogy a tiltás potenciálisan sértheti-e az első módosításhoz fűződő jogaikat, még az ilyen aggályokat is figyelembe véve.
4 hozzászólás

techiii

3 éve, 9 hónapja és 19 napja

Fognak azok még benyújtani valamit ebben biztos vagyok.

válasz erre

Fikarc

3 éve, 9 hónapja és 19 napja

Ott még nincs az elnök zsebében a bíróság. röhögő smiley

válasz erre

VDemon

3 éve, 9 hónapja és 19 napja

Hát akkor ennyit erről. röhögő smiley

válasz erre

rDAVE

3 éve, 9 hónapja és 19 napja

röhögő smiley

válasz erre