A Watchmen-sorozat atyja megszólalt a nyitva hagyott befejezést illetően

2020. május 31.
6.1191
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Aki esetleg a tavalyi, HBO égisze alatt megfogant Watchmen-sorozatot nem látta, azoknak óvatosan a továbbiakban, hiszen a széria zárásáról fogunk értekezni - no meg persze aki még nem látta, annak nagyon javallott mielőbb bepótolni.

Damon Lindelof, a sorozat atyja nyilatkozott azzal a bizonyos befejezéssel kapcsolatban. Bár nem tért rá ki konkrétan, hogy Angela ténylegesen megszerezte-e Dr. Manhattan képességeit, azonban ő úgy tekint az egész évadra, hogy lényegében egy eredetsztorit láthattunk.

Sok maszkos esetében tudni szeretné a néző, hogy lényegében miért is öltött álarcot, és az első évad ezt dolgozza fel. Végigvezet minket a szezon egy úton, ami aztán a végső döntésében csúcsosodik ki, ami teljes mértékben érthetővé válik az előzmények tükrében. Továbbá Lindelof arról is szót ejt, hogy Angela önmaga megismerésével tölti a komplett évadot.
5 hozzászólás

Gólem

1 hónapja, 6 napja

Ennek lesz folytatása egyébként? Mármint a sorozatnak.

válasz erre

Kisfaludy82

1 hónapja, 6 napja

De rég meg akartam már nézni. Teljesen elfelejtettem.

válasz erre

Fikarc

1 hónapja, 6 napja

Nem olvasom a hírt, mert most akarok nekiállni a sorozatnak. A hozzászólást nézve, annyira most, hogy már nyomom is az HBO Go-t ahogy itt végzek!

válasz erre

WickedSick

1 hónapja, 1 hete

rDAVE írta:
Én még nem láttam, mert a film tetszett, így ezt nem merem elkezdeni.
Nagyon ajánlom, brutál jól folytatja a sztorit (bár alapjáraton a képregény folytatása, nem a filmé), és olyan szinten konzisztens a történet, annyira ki van dolgozva, hogy kb. páratlan a mostani felhozatalban. Nézzed!

válasz erre

rDAVE

1 hónapja, 1 hete

Én még nem láttam, mert a film tetszett, így ezt nem merem elkezdeni.

válasz erre