A világ legkisebb telefonja akkora, mint egy pendrive

2020. január 15.
10.7011
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
A Zanco kínálatában találhatjuk jelenleg a világ legkisebb telefonját, melyhez a gyártó egy külön Kickstarter-kampányt indított a minap, ahol egyetlen nap elegendő volt ahhoz, hogy begyűjtsék az elkészítéshez szükséges összeget.

A Zanco Tiny t2 egy kifejezetten aprócska készülék lett a sorban, hiszen akkora, mint egy pendrive, ezáltal alig 6 centiméter magas és 3 centiméter széles, súlya pedig mindössze 31 gramm, és miközben a gyártó képes volt elhelyezni benne egy 0,3 megapixeles kamerát, valamint egy 3,5 milliméteres jack csatlakozót, a microSD kártyákat is fogadja, az egészet pedig aprócska gombokkal kezelhetjük egy 2,5 centis TFT kijelző segítségével.

A kis készülék saját szoftvert kapott, mely támogatja az FM Rádiót, az ébresztőórát, de van benne videó- és mp3 lejátszó, képes kezelni a Bluetooth kapcsolatokat, készült hozzá SOS-funkció, sőt mi több, még mobiljátékot is találhatunk rajta.

További érdekesség, hogy az aprócska eszköz egyetlen töltéssel akár egy hétig is kibírja, ha pedig szeretnénk magunknak egy példányt, a Kickstarteren 60 dollárért, azaz kevesebb mint 20 ezer forintért lecsaphatunk magunknak egyet.
Kickstarter-kampányt indított a minap, ahol egyetlen nap elegendő volt ahhoz, hogy begyűjtsék az elkészítéshez szükséges összeget.'>
3 hozzászólás

TEchie

4 éve, 6 hónapja és 21 napja

Hát ez cuki! röhögő smiley

válasz erre

Kisfaludy82

4 éve, 6 hónapja és 22 napja

Böriteló! röhögő smiley

válasz erre

Porthos

4 éve, 6 hónapja és 22 napja

Óriási a kis apróság! röhögő smiley

válasz erre