A Vernee új okostelefonja nemcsak olcsó, hanem napokig bírja egyetlen töltéssel

2017. május 10.
3.4791
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Meglepő újdonsággal szeretné felhívni magára a figyelmet a Vernee legújabb okostelefonjával, amely Thor E név alatt nem elég, hogy egy megfizethető és erős Androidos készülék lett, mindemellett hihetetlen dologra képes a takarékoskodás tekintetében.

A Vernee Thor E ugyanis egy egészen sajátos energiatakarékos üzemmódot kapott, amely szó szerint extrém mértékben képes kitolni készülékünk üzemidejét, noha tény, hogy ezzel jelentősen csökken a felhasználói élmény is, de ez a tipikus esete a valamit-valamiért teóriának.

A Vernee készülékében helyet kapott E-ink gomb megnyomásával ugyanis különös dolog történik, a készülék kijelzője ugyanis ennek hatására színesről monokrómmá változik, automatikusan csökken ezzel a fényerő, de a hardverek teljesítményét is erősen korlátozzuk ezzel, sőt szoftveres téren egyaránt visszafogja magát a telefon, ezáltal nem küld például mindenért gyors értesítéseket.

A Vernee új okostelefonja nemcsak olcsó, hanem napokig bírja egyetlen töltéssel - 2. kép

Hogy mit érhetünk el ezzel az üzemmóddal? A gyártó szerint azt, hogy ha 20 százalékra lemerül a készülék akkumulátora, akkor a gomb megnyomásával akár további egy egész napon át is használhatjuk a telefont, de teljes töltöttség mellett az E-ink alkalmazásával akár napokig sem kell töltenünk a készüléket.

A Vernee új okostelefonja nemcsak olcsó, hanem napokig bírja egyetlen töltéssel - 3. kép

A Vernee Thor E egyébiránt mindössze 110 dollárba kerül, MediaTek MTK6753-s processzora mellett pedig 3GB RAM és 16GB ROM kapott benne helyet, méghozzá egy egészen nagy, 5,020 mAh-s akkumulátor mellett.
3 hozzászólás

rDAVE

3 éve, 6 hónapja és 12 napja

CharlieFirpo írta:
Ilyen üzemmódok másoknál is vannak azért...
Csak nem ennyiért vagy nem ilyen hardverrel...

válasz erre

CharlieFirpo

3 éve, 6 hónapja és 12 napja

Ilyen üzemmódok másoknál is vannak azért...

válasz erre

Levi87

3 éve, 6 hónapja és 12 napja

Inkább merüljön le...

válasz erre