A végéhez ér a Samsung Nougat béta program

2016. december 29.
3.6561
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A koreai gyártó idei két csúcsmodellje az S7 és az S7 Edge azok a típusok, amelyek megkapják az Android Nougatot, amivel kapcsolatban új fejlemények láttak napvilágot, melyek szerint már nem kell sokat várni a végleges verzióra.

Ma már beszámoltunk a OnePlus ígéretéről, illetve annak kérdéséről, hogy vajon tudják-e tartani magukat a fejlesztők és év vége előtt kikerül a Nougat végleges verzióra. Most a Samsung háza tájáról érkeztek adatok, amelyek szerint a béta program óta elkészült öt build, melyek közül az legfrissebb lehet az utolsó a végéhez közeledik, és már nem kell sokat várnia a stabil verzióra éhező felhasználóknak.

A Weibo-ra szivárogtatták a mellékelt képen szereplő információkat, ami szerint az ötödik béta az utolsó. A gyártó oldaláról megerősítés még nem történt, de korábban hallani lehetett olyat, hogy januárra tervezik az OTA frissítés publikálását, ami az Android 7-et hozza magával.

Az még kérdéses, hogy pontosan melyik verzió kerül a készülékekre, de a már említett Weibo-i informátor alapján az is elképzelhető, hogy kapásból a 7.1.1 jön majd, míg a többi rivális, köztük a OnePlus is a 7.0-val készül el.

A végéhez ér a Samsung Nougat béta program - 2. kép

4 hozzászólás

techiii

7 éve, 11 hónapja és 13 napja

Nagyon gáz h ilyen sokára jön.

válasz erre

Gólem

7 éve, 11 hónapja és 13 napja

Már nagyon ideje lenne...

válasz erre

inkognito

7 éve, 11 hónapja és 13 napja

Jöhetne már igazán..

válasz erre

CharlieFirpo

7 éve, 11 hónapja és 13 napja

Ideje már.

válasz erre