A változatosság kedvéért most egy Samsung J5-ös gyulladt ki

2016. november 09.
2.3471
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
A Galaxy Note 7 esetét követően az egész világsajtó őrült módjára ugrik rá a legjelentéktelenebb esetre is, amelyben egy okostelefon váratlanul és megmagyarázhatatlanul kigyullad, főként abban az esetben, ha az még Samsung-gyártmány.

Pontosan így történt ez most is, többek között ugyanis a CNS News beszámolt arról a Franciaországban történt esetről, amelynek részeként ezúttal egy Samsung Galaxy J5-ös modell kapott lángra minden különösebb előjel nélkül.

Az eset kapcsán kiderült, hogy a lángra kapott telefont pár hónappal ezelőtt, valamikor a nyáron vásárolta tulajdonosa, aki a napokban arra lett figyelmes, hogy egyre forróbbá válik a készülék hátlapja.

A változatosság kedvéért most egy Samsung J5-ös gyulladt ki - 2. kép

A nő ettől megijedt, és eldobta a telefont, mire az a földön felpúposodott, füstölni kezdett és lángra kapott. Mint a készülékről napvilágot látott képen is látható, a problémát ismét az akkumulátor okozhatta.

Az érintett hölgy most be akarja perelni a Samsung-ot, akik az eset teljes körű kivizsgálását ígérték.
3 hozzászólás

rDAVE

8 éve, 7 napja

Ó, ettől nem lesz álmatlan éjszakájuk. Épp beköszöntek hozzájuk házkutatásra a hatóságok miután belekeveredtek a jelenlegi elnöknő legnagyobb politikai botrányába.

válasz erre

VDemon

8 éve, 7 napja

Bakkermeglepett smiley

válasz erre

betyár

8 éve, 7 napja

Nem hiszem el, hogy nem képesek normális aksit csinálni.

válasz erre