A vállalati kommunikációt dobná fel új szoftverével az Amazon

2017. február 14.
5.1231
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
A vállalatok életében a kommunikációnak óriási szerepe van, ezt pedig a digitális átállás kapcsán is fontos kiemelni, hiszen rengeteg kommunikációs platform, illetve szoftver készül direkt üzleti célokra.
 

Nemrég az Amazon is beállt a sorba, hiszen bemutatták az Amazon Chime névre keresztelt fejlesztésüket, mely egy nagyon ígéretes platformnak tűnik, így többen is elkezdhetnek aggódni a piacon. A Chime a mellett, hogy egy platform, videokonferenciához és csoportos üzenetküldéshez is használható, ráadásul a résztvevőknek mindehhez csak internetre lesz szükségük.

Nézd nagyban ezt a videót!
A kliens ugyanis működik Mac OS és Windows alatt, valamint iOS és Android alkalmazást is kapott, vagyis tényleg össze tudjuk kötni az összes munkavállalónkat. A Basic csomag teljesen ingyenes, viszont egyszerre csak két személy vehet részt a videóhívásban, a Plus csomag 2,5 dollár havonta, mely például képernyőmegosztást is lehetővé tesz, de ha 100 emberrel szeretnénk videó meetinget tartani, akkor bizony a havonta 15 dollárba kerülő Pro csomagra van szükség.
3 hozzászólás

Kisfaludy82

4 éve, 10 hónapja és 8 napja

Nem rossz cucc, Amazonnak meg van az ereje is hogy leverje vele a Skype-ot.

válasz erre

Ronalddo

4 éve, 10 hónapja és 8 napja

Nagyon jól hangzik. Skypeot lassan megöli a többi szolgáltatás...

válasz erre

betyár

4 éve, 10 hónapja és 8 napja

Ez még sikeres is lehet nekik. Sok cég fizetne érte. Nem drága.

válasz erre