A Twitter új funkciót tesztel, amivel maguk a felhasználók jelenthetik be a félrevezető posztokat

2021. augusztus 18.
57.6841
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Twitter kedden közölte, hogy egyes felhasználók az Egyesült Államokban, Dél-Koreában és Ausztráliában lehetőséget kapnak arra, hogy a félrevezető tweeteket be tudják jelenteni, hogy ezzel is segítsék a Twitter félretájékoztatás elleni küzdelmét, melyre óriási hangsúlyt fektetnek mostanság.
 

A közösségi médiavállalat teszteli a funkciót, és közölte, hogy továbbra is próbálja megállapítani, hogy ez hatékony megközelítésnek minősül-e. A Twitter és más közösségi hálózatok még mindig küzdenek a hamis állításokkal a platformjaikon, beleértve a COVID-19 elleni oltóanyagokkal és az afganisztáni helyzettel kapcsolatos bejegyzéseket.

A politikusok, köztük Joe Biden amerikai elnök is arra buzdították a technológiai vállalatokat, hogy tegyenek többet a probléma kezelése érdekében. A vállalat más módszerekkel is kísérletezett a téves információk leküzdésére, beleértve a Birdwatch nevű közösségi fórumot, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a félrevezető tweetek megjelölését és további kontextus hozzáadását.

4 hozzászólás

petrovicsz

2 hónapja, 1 hete és 5 napja

Baromi nehéz fejlesztés lehet.

válasz erre

Porthos

2 hónapja, 1 hete és 6 napja

Persze, nyilván dolgozzanak helyettük.

válasz erre

Levi87

2 hónapja, 1 hete és 6 napja

Ez komoly? Hát tök alapnak kéne lennie..

válasz erre

CharlieFirpo

2 hónapja, 1 hete és 6 napja

Nem kapkodják el ezt az alapvető funkciót..

válasz erre