A Toyota több milliárd dollárt tervez aksifejlesztésre költeni ebben az évtizedben

2021. október 18.
93.0461
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Toyota, a világ egyik legnagyobb autógyártója bejelentette, hogy 2030-ig 3,4 milliárd dollárt költ automata akkumulátorokra az Egyesült Államokban, ha minden a tervek szerint alakul.
 

Mindez alig több mint két hónappal azután érkezik, hogy kiderült, hogy a vállalat csendben lobbizik a washingtoni választott tisztségviselőknél, hogy lassítsák az elektromos járművekre való átállást.

A megállapodás részeként a Toyota egy új, 1,29 milliárd dolláros gyárat épít az Egyesült Államokban, ahol elektromos és hibrid járművek akkumulátorai készülnek majd, és amely a vállalat szerint 1750 új munkahelyet teremt.

Az autógyártó a legutóbbi, amely bejelentette, hogy tervezi az akkumulátorgyártás megerősítését az Egyesült Államokban, ami a Biden-kormányzat egyik fő célja volt az elektromos járművekre való átállás felgyorsítására irányuló erőfeszítésekben.
3 hozzászólás

Porthos

1 hónapja, 2 hete és 2 napja

Rohadt nagy zsákutca lesz ez az elektromos autózás, nem is értem hogy nem látják. Nem ezzel kéne megfogni, ott vannak a hajók, repülők, na azt kéne megreformálni.

válasz erre

CharlieFirpo

1 hónapja, 2 hete és 2 napja

Hajrá. Csak legyen is innováció, mert ez az egész aksiipar egy rossz vicc.

válasz erre

Fikarc

1 hónapja, 2 hete és 2 napja

És mit fognak csinálni azzal a sok régi aksival?!

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink