A Toshiba frissítette modelljeit

2015. szeptember 04.
9721
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
A Toshiba Europe GmbH számos, a teljesítményt növelő  frissítést jelentett be a már meglévő modellek esetében, mint például az új, négymagos 6.

generációs Intel? CoreTM processzorok a  Satellite P50-C és Satellite P50t-C esetében. A gyorsabb indultától kezdve a továbbfejlesztett reakcióidőn át a Toshiba összes multimédia- és gamer laptopjában elérhetőek a fejlesztések, hogy a felhasználók a legjobb teljesítményt kapják.  Továbbá a Satellite Radius 11 és CL10-C frissítésként új dizájnnal és új processzorokkal is jelentkezik.

Satellite P50-C/P50t-C

A Satellite P50-C és az érintőkijelzős P50t-C új fejlesztésként megkapta a négymagos, 6. generációs Intel? Core? i7-6700HQ processzort, így jobb adaptív teljesítményt és számos más funkciót kínál, mint például az Intel? Turbo Boost technológiának köszönhető automatikus teljesítménynövelés, amikor arra szükség van. Az overclocking funkcióval pedig a felhasználóknak lehetőségük van az igényeiknek megfelelően beállítani a rendszert. Az NVIDIA? GeForce? GTX 950M grafikus vezérlő a CUDA? technológiával és az NVIDIA? Optimus? technológiával párosítva, valamint a dupla SSD/HDD támogatással a Satellite P50-C széria igazi teljesítményt nyújt függetlenül a feladatok nehézségétől.



A multimédia felhasználókra és gamerek igényeire szabva, a Satellite P50-C termékcsalád esetében választhatunk a 39,6 cm-es (15.6?), Ultra HD 4K képernyő ? Chroma Tune? valósághű színkalibrálóval ?, valamint a HD vagy Full HD felbontások között. A felhasználók számára a lenyűgöző hangélményről a magas minőségű harman kardon? sztereó hangszórók gondoskodnak. A csatlakoztathatóságért az újabb SD kártyaolvasó felel, ami már az UHS-II kártyaformátumot is támogatja a még magasabb sebesség érdekében.

Satellite P70-B és Qosmio X70-B

Az AMD Radeon? R9 M365X vezérlő ? AMD EnduroTM technológiával ? mostantól elérhető a Satellite P70-B és Qosmio X70-B gépeken, így több programot futtathat és maximalizálhatja a gaming-, valamint  multimédia élményt. Mindkét modellt magas minőségű Full HD kijelzővel és prémium harman kardon? hangrendszerrel látták el, hogy minden tartalmat a legkiválóbb minőségben élvezhessünk.



Satellite Radius 11 és Satellite CL10-C

A teljesen átforgatható kijelzővel érkező Satellite Radius 11 és CL10-C frissítésként megkapta az Intel? Celeron N3050 vagy Pentium N3700 processzorokat a jobb multi-tasking élményért és az egyenletesebb teljesítményért. Ennek köszönhető, hogy az üzemidő több mint 7 órára emelkedett, így akár egy teljes munkanapot is végigdolgozhatunk vele töltés nélkül.



 

Új dizájnelemeként mindkét modell szálcsiszolt alumínium borítást kapott selyemfényű arany színben. A Satellite Radius 11 360°-ban elforgatható HD kijelzőjén könnyedén választhatunk az öt lehetséges megjelenítési mód közül, igazi öt-az-egyben készüléket létrehozva. A Satellite CL10-C tökéletes választás lehet azoknak, akik egy kompakt méretű, könnyen hordozható, a felhőbe történő munkavégzésre is alkalmas laptopra vágynak.



Európában a Toshiba frissített modelljei 2015. negyedik negyedévétől érhetőek el.
nincs még hozzászólás