A Tőrbe ejtve folytatásai legalább akkora költségvetésből készülnek, mint az első rész

2021. április 07.
61.4041
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Netflix a minap jelentette be, hogy alaposan bevásároltak Rian Johnson háza táján, tekintve hogy kapásból két folytatást is berendeltek a Tőrbe ejtvéből, avagy a 2020 elején debütált detektívkrimiből, amiben Daniel Craig nyomozott gőzerővel egy Agatha Christie-szerű sztoriban.

Aki arra gondolt, hogy a Netflix majd elolcsóskodja a dolgot, azok most csalódni fognak, ugyanis a The Hollywood Reporter érteülései alapján legalább akkora költségvetésből dolgozik majd Rian Johnson mindkét epizódnál, mint az első résznél.

Az első rész ugyebár 40 millió dollárból készült, viszont a forrás megfogalmazása szerint akár még többet is kaphat a folytatásokra a direktor. Ezenfelül Johnson ugyanúgy szabad kreatív kontrollt kap, úgyhogy a Netflix nem fog beleszólni a munkálatokba.
bevásároltak Rian Johnson háza táján, tekintve hogy kapásból két folytatást is berendeltek a Tőrbe ejtvéből, avagy a 2020 elején debütált detektívkrimiből, amiben Daniel Craig nyomozott gőzerővel egy Agatha Christie-szerű sztoriban.'>
3 hozzászólás

Fikarc

3 éve, 2 hónapja és 22 napja

Ezt máshogy nem is szabad csinálni...

válasz erre

Kisfaludy82

3 éve, 2 hónapja és 22 napja

Nem csak az számít mennyit ölnek bele, de tény hogy nagyon fontos. Meg kéne már néznem az elsőt...

válasz erre

Porthos

3 éve, 2 hónapja és 22 napja

Durva hogy már a tévéfilmekben is ilyen költségvetés van. meglepett smiley

válasz erre