A to Z, Bad Judge: Ennyi volt!

2014. november 03.
6471
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
5t3v3nk3 profilja, adatai
5t3v3nk3
A Reklámőrültekből ismert Ben Feldman és az Így jártam anyátokkal Anyája, Cristin Milioti romantikus vígjátéksorozata, az A to Z, valamint a Kate Walsh nevével fémjelzett Bad Judge is véget ér az eredetileg berendelt 13 rész után.

Mindkét sorozat marad eddigi csütörtöki 9 órától kezdődő idősávjában.

A Bad Judge stábja három, az A to Z csapata pedig még két részt forgat le.

Bár az A to Z jó kritikákat kapott, csak közepes nézettséggel kezdett. Az első epizódot 4,8 millióan látták, azóta pedig hétről hétre egyre rosszabb számokat hoz. A legutóbbi részt már csak 2,5 millióan nézték, a 18-49-es célcsoportból pedig csak 700 ezren, ami a leggyengébb mutató a négy országos csatorna sorozatai közt ebben az idősávban.

A Gary Sanchez Productions pedig igen balszerencsés idén az NBC-vel: a Bad Judge tehát 13 rész után ér véget, a Mission Controlt pedig már az előtt elkaszálta a csatorna, hogy egyáltalán adásba került volna.

Az NBC csütörtökje így továbbra is problémás. Az estét a régóta futó reality, a The Biggest Loser nyitja. Ezután érkezett az A to Z és a Bad Judge, tíz órakor pedig az utolsó évadját taposó Vásott szülők kezdődik.

A középszezonban a csatorna a szintén az utolsó évadjára készülő Városfejlesztési osztály mellett Ellen DeGeneres leszbikus témájú vígjátéksorozatával, a One Big Happyvel, Craig Robinson Mr. Robinsonjával, valamint Tina Fey Unbreakable Kimmy Schmidtjével próbálkozik majd.
nincs még hozzászólás