A Tinder is saját filmes platformot indítana, már kész is az első saját sorozatuk

2019. szeptember 18.
5.8591
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Egyenesen megdöbbentő információ érkezett a Tinder háza tájáról, ugyanis a randi app mögött álló cég egy eredeti ötleten alapuló, szkriptelt sorozatot alkotott, aminek ráadásul semmi köze nincs a randizáshoz, ahogyan az a Reuters beszámolója alapján kiderült.
Advertisement

A történet fókuszában egy apokalipszis lenne, és bár van benne romantika, az inkább csak egy mellékszál az egészben, ez pedig a Tinder első lépése lenne afelé, hogy létrehozzanak egy online platformot a szkriptelt videótartalmak számára.

A kérdéses projekt egy sorozat formátumát öltené magára, és elviekben már be is fejezték a forgatásokat, azonban hogy egy-egy epizód milyen hosszú lesz, arról nincs hír jelen pillanatban. Valahol érthető, hogy a Netflix és egyéb cégek sikere láttán ők is meglovagolnák az eredeti tartalmak hullámát, viszont azt azért ne feledjük, hogy ha nem képvisel erős minőséget az adott film vagy sorozat, akkor kár minden erőfeszítés, de reménykedjünk abban, hogy meglepnek minket.
kiderült.'>
4 hozzászólás

TEchie

4 éve, 10 hónapja és 19 napja

röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley MINEK????? röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley

válasz erre

betyár

4 éve, 10 hónapja és 19 napja

Mi a sz...r? Ekkora baromságot.

válasz erre

zender

4 éve, 10 hónapja és 19 napja

Na jól van most már! röhögő smiley

válasz erre

login_password

4 éve, 10 hónapja és 19 napja

Max szappanoperát tudnának csinálni.

válasz erre